Adott egy prémium kategóriás autóillatosító, ami már önmagában is kuriózum a területén. Nincs a magyar piacon még egy olyan illatosító termék, amely nem csak fantasztikusan jól néz ki, teljesen minőségi anyagokból készül, de még az illata is teljesen eltér a szokványos autóillatosítókétól

Ezt nem fogod elhinni!

Új generációs marketing lehetőség egy autóillatosító segítségével!

 

Ha azt mondom neked, hogy egy autóillatosítót céges marketing célokra is felhasználhatsz, ezt biztosan nagyon furcsa gondolatnak találod, pedig hidd el, ez nem furcsa, hanem egyedi és páratlan lehetőség! Engedd meg, hogy elmagyarázzam!

Adott egy prémium kategóriás autóillatosító, ami már önmagában is kuriózum a területén. Nincs a magyar piacon még egy olyan illatosító termék, amely nem csak fantasztikusan jól néz ki, teljesen minőségi anyagokból készül, de még az illata is teljesen eltér a szokványos autóillatosítókétól. A Marco Martely prémium autóillatosító parfümökkel a kedvenc luxus parfümöd illatát áraszthatja az autód belső tere is. Az az illat kísér egész nap az úton, amit a legjobban szeretsz, hiszen bőrödet is ezzel illatosítod.

Ez már önmagában is fantasztikus, de mint említettem, most egy olyan lehetőségről fogok beszélni, ami forradalmasítja az autóillatosítók iparát. A Marco Martely prémium minőségű autóillatosító parfümöket ugyan is marketing eszközként is fel tudod használni. De mégis hogyan kell ezt elképzelni?

A formatervezett üvegcse egyedi logóval vagy emblémával ellátható, így egy nagyszerű merchandise termékként is funkcionálhat.

Mert mi a marketing lényege?

Folyamatosan szem előtt lenni és bevésődni az emberek fejébe. Az autóillatosító minden sofőr látóterében van folyton, és mivel ez az illatosító önmagában is olyan kellemes látványt nyújt, hogy csak úgy vonzza a tekintetet, szuper lehetőség reklámfelületként is alkalmazni.

Érted már, miért olyan fantasztikus lehetőség ez arra, hogy reklámozd vállalkozásodat?

A legtöbb reklám felület csak időnként, ad hoc módon kerül szem elé, de a Marco Martely illatosító mindig szem előtt van, így rendkívül hatékony reklámhordozó felület. Ezt mindenképpen érdemes kipróbálnod! Meg fogsz lepődni, ha még nem látod be, milyen hatásos!

 

És hogy hogyan tudsz hozzájutni?

Nincs más dolgod, mint felvenni a gyártóval a kapcsolatot és már le is adhatod egyedi megrendelésedet. Gondolnád, hogy azon túl, hogy saját márkádat tüntetheted fel rajta, még ennél is jobban testre tudod szabni a kinézetét? Mivel az üvegben lévő illatosító parfüm színe is opcionálisan változtatható, így tényleg maximálisan vissza tudja tükrözni vállalkozásod arculatát. Kérd abban a színben, amit vállalkozásod vizuális megjelenésében használsz, és már tényleg mindenki fel tudja idézni márkádat, aki a te Marco Martely illatosítódat használja az autójában. Ugye, már te is érted, miért ellenállhatatlan ez a lehetőség? Ilyen minimális befektetéssel nem találsz még egy ennyire erős és hatásos reklámfelületet!

 

Próbáld ki, és győződj meg magad az eredményességéről!

Keresd fel a marcomartely.hu weboldalt és rendeld meg még ma a saját márkás illatosító készletedet! Hidd el, ezt annyira fogod szeretni, hogy nem győzöl majd után rendelni belőle!

Bővebb információkért érdemes felkeresni a MARCO MARTELY weboldalát.