Mit szólnál ahhoz, ha az illatosítód többé nem egy kellemetlen szükség lenne, hanem az autód dísze? Ráadásul olyan illatokban, amiket tényleg szívesen szagolsz egész nap?

Egy igazán tartós autóillatosítót keresel? Válaszd a Marco Martely-t!

 

Ha valamiből elérhető luxus kategória, miért érnéd be ennél kevesebbel?

Sokan nem is gondolnak rá, de autóillatosítás fronton is vannak már sokkal jobb és tartósabb alternatívák, mint a hagyományos fenyőfa alakú, átitatott papírlap!

Mit szólnál ahhoz, ha az illatosítód többé nem egy kellemetlen szükség lenne, hanem az autód dísze? Ráadásul olyan illatokban, amiket tényleg szívesen szagolsz egész nap?

A Marco Martely autóillatosítók nem csak gyönyörűek, de rendkívül tartósak is. Egyedi technológiájának köszönhetően az illat sokkal hosszabban és erősebben árad az autóban, mint a hagyományos illatosítók esetében. A finoman kidolgozott fa kupak magába issza a parfüm átható illatát és hosszan párologtatja ki magából. Ráadásul nem kell a wc illatosítókat idéző hagyományos választékból vásárolnod, itt a kedvenc luxus parfümöd illatával áraszthatod el a levegőt! Ez egy létező lehetőség, fantasztikusan hangzik, nem igaz?

Aki eddig megvásárolta, mind arról számolt be, hogy autóillatosító viszonylatban nem találkozott még ilyen fantasztikusan tartós illatélménnyel. Emellett pedig minden használó kiemeli, mennyire fantasztikus, hogy az autóban is a kedvenc parfümének illata fogadja. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy küllemre is egy gyönyörűen formatervezett, ízléses üvegcséről beszélünk, ami személyre is szabható.

 

De hogyan lehet egy autóillatosítót testre szabni?

Nos, az üvegben található illatosító folyadék színe opcionálisan változtatható, de akár egyedi logóval vagy felirattal is el lehet látni a csomagolást. Ugye, hogy ez egy igazi kuriózum? Magadnak vagy ajándékba, estleg céges promóciós termékként is kiváló választás lehet!

 

És hogy hogyan juthatsz hozzá ehhez a csodálatos illatosító remekműhöz?

Már egyre több helyen megtalálható kiskereskedelmi forgalomban. Benzinkutakon, autós boltokban, de butikokban is, hiszen egy csodálatos dizájn méltóvá teszi a terméket, hogy többféle helyen is a polcokra kerüljön. Ráadásul, hol van az megírva, hogy az autóillatosító csak az autót illatosíthatja? Nyugodtan vidd haza és használd otthonod éke és illatosítójaként.

Ha nagyobb tételben szeretnél vásárolni, esetleg az egyedileg logózott verzió érdekelne, akkor pedig keresd fel a marcomartely.hu weboldalt, és add le ott rendelésed.

Eljátszottál a gondolattal, hogy szívesen forgalmaznád is ezt a nagyszerű terméket? Erre is van lehetőség, hiszen a Marco Martely folyamatosan bővíti partneri hálózatát.

Gondolnád, hogy ennyi lehetőség van egy ilyen apró kis termékben? Biztosan nem, mint ahogyan azt sem, hogy az igazi luxus felemelő élményét adhatja neked egy autóillatosító használata. Próbáld ki, ismerd meg a Marco Martely világát és lépj szintet az igényesség létráján. Ha ezt kipróbálod, többé más autóillatosító már nem fog neked megfelelni!

További információért keresd: marcomartely.hu