Még szerencse, hogy a lakásod mérete nem egy olyan tényező, ami miatt ne engedhetnéd meg magadnak a minőségi és stílusos lakberendezési tárgyakat, bútorokat

 

Gyakran hangzik el az emberek szájából, hogy kis lakást nem lehet olyan jól berendezni, pedig ez nem így van

Nem baj, ha kicsi a lakásod! Ralph Lauren gyönyörű lakberendezési tárgyai számára mindig van hely!

A lakásod mérete maximum azzal függ össze, hogy mennyi bútort, dekortárgyat tudsz kényelmesen elhelyezni a lakásodban anélkül, hogy az túl zsúfoltnak tűnne.

A kisebb lakások berendezése talán kicsivel több fejtörést okozhat, mint egy nagyobb lakásé vagy házé, azonban ez semmiben sem kell, hogy gátoljon bárkit is.

Tudjuk jól, hogy milyen jó érzés egy nehéz és hosszú nap után betérni úgy a lakásunkba, hogy az kizárólag jó érzéseket kelt bennünk.

Nem érezzük ott feszélyezve magunkat, nem vesz körbe minket az a bizonyos rossz, kellemetlen érzés, amitől legszívesebben világgá menne az ember. Egy ilyen otthon megteremtése senki számára nem lehetetlen.

Nyilvánvalóan vannak olyan tényezők, amik azért gátat szabhatnak egy lakberendezésnek, ilyen például a büdzsé vagy az, hogy nincs a közelben, a városban egy olyan lakberendezési üzlet, ahol megtalálhatná az ember azokat a tárgyakat, bútorokat, lakástextíliákat, amik megdobogtatják a szívét.

Szerencsére utóbbira van megoldás: Ralph Lauren Home – Gallery A!

Az üzlet Budapest belvárosában található (1055. Budapest, Falk Miksa u. 5 Telefonszám: + 36 (1) 9515468 Facebook: GalleryA.budapest/ www.ralphlaurenhome.com), így mindenki számára könnyen megközelíthető.

Mindegy, mekkora lakással rendelkezel, az igényes, stílusos és elegáns lakberendezés nem álom többé! Itt biztos vagyok benne, hogy megtalálod, amit keresel, a termékpaletta hatalmas, ne is várd tőlem, hogy felsoroljam!

 

Inkább ajánlom, hogy látogass el az üzletbe és nézz körbe Te magad!

 

Ha Te is azok közé tartozol, aki nem szívesen hív fel magához senkit, mert nem szeretné, ha bárki is meglátná a silány minőségű és stílusú bútorait, dekortárgyait, akkor rátaláltál a probléma megoldására.

És mindegy, hogy saját lakásban élsz vagy esetleg albérletben (ahol nem biztos, hogy engedélyezi a főbérlő, hogy lecseréld a komplett lakberendezési szettet), a lakásod hangulatát és stílusát akár kis apróságokkal is fel tudod dobni.

Nem kell feltétlenül hatalmas bútorokra, ágyakra, asztalokra gondolni. Ralph Lauren lakberendezési tárgyai között olyasmit is találsz, ami nem igényel sok helyet, nagy cipekedést. Sok kicsi sokra megy, szoktuk mondani, nem igaz?

Mi lenne, ha végre elégedettséggel és mosollyal léphetnél be a lakásodba? Mi lenne, ha hétvégén a filmnézős, kukorica pattogtatós szombat esti lánypartit végre nálad tarthatnátok?

Ehhez nem kell sok minden, csupán annyi, hogy úgy legyen minden berendezve, ahogyan neked megfelel, ahogyan te jól érzed magad. Mert, ha Te jól érzed magad, akkor mások is jól fogják.

A Ralph Lauren Home Gallery A pontosan erről gondoskodik. Elhozza lakásodba a stílust, az eleganciát, és nem utolsó sorban a minőséget. Dobd fel a kis lakásodat apróbb, de annál extravagánsabb dekortárgyakkal!

Dobd fel például a hálószobádat Ralph Lauren ágyneművel! Vagy szerezz be a konyhába gyönyörű Ralph Lauren textilszalvétákat! A határ a csillagos ég, a fantáziádra van bízva, hogy éppen mely terméket, termékeket választod.

Egy biztos, ha Ralph Lauren lakberendezési tárgyakat, lakástextíliákat vásárolsz, biztos, hogy nem fogod megbánni. Azonban egy dolgot, jó, ha már most tisztázunk: ezek után valószínűleg minden barátod és még az egész család is állandóan nálad akar majd lógni.

Nem csoda, hiszen mindenki imádja a stílusos darabokat, de vigyázz, lába ne kéljen a dolgoknak!