A használt gépek sokszor az újak árának töredékéért is megvásárolhatóak, de minőségük egyáltalán nem marad el ilyen mértékben a szalonból vásároltakétól.

Hogyan szerezhetünk be olcsóbban jó minőségű mezőgazdasági gépeket?

Ha valaki jártas a mezőgazdaság világában, jól tudja, hogy az iparághoz kapcsolódó gépek ára nagyon magas. A jó minőségű mezőgazdasági gépek szükségszerű beszerzése sokszor nagyon komolyan megterheli a gazdaságokat és vállalkozásokat, ezek ára viszonylag lassan térül meg, így jól meg kell fontolni, honnan és hogyan szerzik be őket.

A használt gépek sokszor az újak árának töredékéért is megvásárolhatóak, de minőségük egyáltalán nem marad el ilyen mértékben a szalonból vásároltakétól. Egy traktor esetében például súlyos milliókat is spórolhat egy olyan gazda, aki használt traktor vásárlására adja a fejét.

De honnan érdemes ezeket beszerezni?

A nemzetközi piac sokkal szélesebb körben biztosít lehetőséget a választásra, mint ha csupán a magyar használt piacra összpontosítunk. Lengyelországból például kiváló minőségű, használt gépparkot lehet vásárolni a legprominensebb márkák képviselőjétől. Magyarországon a Krimzon Kft hosszú évek óta foglalkozik ezzel a tevékenységgel, így régre nyúló tapasztalatuk garantálja munkájuk lelkiismeretes mivoltát, az általuk beszerzett gépek kiváló minőségét.

 

Hogyan lehet ezekhez a gépekhez hozzájutni?

A krimzon.eu weboldalon megtalálható az a termékpaletta, számos traktor telephelyről is vásárolható, egyes traktorokat pedig könnyű szerrel be tud hozni a cég az országba. Aki kiválasztotta a számára legmegfelelőbb típust, annak már nincs is más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a Krimzon-nal, és nemsokára használatba is veheti a kiválasztott mezőgazdasági gépeit. A cég minden hivatalos ügyintézést átvállal, a gépeket már ezekkel együtt szállítja le, így az új tulajdonosnak tényleg nincsen más dolga, mint azokat használatba venni.

 

A használt gépekre is van garancia?

A Krimzon az általa forgalmazott, használt mezőgazdasági gépekre is vállal szerviz garanciát. Mivel nincsen a gépeknek releváns hibája, minden egyes termék bevizsgáltan kiváló minőségű, így nagyon ritka, hogy alapvető hibásodás miatt reklamálnának az ügyfelek, de ha mégis előfordulna valamilyen működési rendellenesség, van kihez fordulni a hiba elhárításának ügyében. A Krimzon nem hagyja magára ügyfeleit, felelősségteljes és gondos kereskedelmet és ügyfélszolgálatot folytat. Továbbá komoly szerviz háttérrel is rendelkezik.

 

Milyen márkák közül lehet válogatni?

A Krimzon-nál elhivatottan hisznek a lengyel mezőgazdasági gépek kiváló minőségében, így ezek forgalmazását folytatják Magyarországon. Új és használt gépek közül is lehet válogatni, ezzel elősegítve, hogy mindenki a maga lehetőségeihez mérten fejleszthesse náluk gépparkját. A legfontosabb forgalmazott márkák:

 

MICHALAK, KRUKOWIAK, WEREMCZUK, SFAMASZ, JOHN DEERE, CASE, CLAAS AXION, JCB

 

Hogyan lehet rendelni, esetleg tanácsot kérni a választás ügyében?

A krimzon.eu weboldalon megtalálható minden fontos és szükséges információ a termékválaszték és elérhetőségek ügyében. Amennyiben valaki személyesen szeretné a vásárlás részleteit megbeszélni, úgy erre is van lehetősége a weblapon szintén megtalálható deszki telephelyen. Az ügyfelek nem csak a vásárlásban, de annak finanszírozásában is számíthatnak segítségre, hitel és lízing ügyintézésben is áll a Krimzon csapata rendelkezésre.