Ez egy ellenállhatatlan ajánlat, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Ha biztonságos forrásból szeretnél import, használt traktort vásárolni és szeretnéd, ha ez a folyamat számodra a lehető legegyszerűbb lenne, csak a Krimzont keresd! Hidd el, itt nem fogsz csalódni!

Milyen érzés a használt traktor vásárlás biztonságosan?

A Krimzonnál megtudod!

A gazda egyik legféltettebb kincse a traktor, ez vitán felül álló tény. Gondosan választja ki, mindig karban tartja, hűséges a géphez, a márkához, az életérzéshez. Sok gazda több időt tölt a traktorban, mint az otthonában vagy személygépjárművében, emiatt sem mindegy, hol és hogyan vásárolja meg traktorát, főleg, ha a használt választékból válogat.

Ahogyan használt autót, úgy használt traktort is megéri vásárolni, de persze, csak és kizárólag megfelelő körültekintéssel. Meg kell ugyanis válogatni, hogy kitől, hogyan és milyen traktort vásárolunk. Te is örülnél egy használt, jó árú, kiváló műszaki állapotú, garanciális import traktornak? Akkor most jól figyelj, mert elmondom neked, hol találsz ilyet!

A Krimzon Kft évek óta sikeresen foglalkozik lengyel import traktorok értékesítésével a magyar piacon. Számos elégedett ügyfél és még több gördülékeny eladás mutatja, hogy létjogosultságuk a piacon megkérdőjelezhetetlen. Ha használt traktor, akkor csak a Krimzon!

Hogy miért jobbak ők, mint piaci vetélytársaik?

Fő erejük az ügyfélközpontú gondolkodásukban van. A Krimzonnál csak a legkiválóbb minőség kapható, úgy márkák tekintetében, mint a műszaki állapotot illetően is. John Deere, Claas, JCB, Michalak, Krukowiak, Weremzuk…és folytathatnám még a sort, de már ez a felsorolás is elég impozáns, nem igaz? És ha még azt is melléteszem, hogy minden, a Krimzon által értékesített használt traktor alapos műszaki átvizsgáláson esik át?

Bár az ember azt gondolná, a kiváló minőség alapfeltétel kellene, hogy legyen, de sajnos nem minden cégnél van így. A Krimzonnál azonban kifogástalan a minőség, és ez sokszorosan bizonyított tény.

Gondolnád, hogy tudom még fokozni?

Pedig van még olyan információm, ami még inkább növeli majd biztonságérzetedet!

A Krimzonnál ugyanis átfogó szervizgaranciát is biztosítanak a náluk vásárolt gépekre. Senkinek nem kell aggódnia, hogy rövid időn belül hatalmas problémákkal fog szembesülni a használt traktorát illetően, a Krimzonnál azt is megoldják, ha kivételesen felmerülne probléma.

Már csak az az egy kérdésed van, hogy tudsz náluk vásárolni?

Érdemes őket felkeresni személyesen, e-mailben vagy telefonon és egyeztetni az igényeiddel kapcsolatos részleteket. A megrendelt traktorodat a Krimzon minden érvényes papírjával együtt fogja neked leszállítani, ráadásul rövid határidőn belül. Segítségre lenne szükséged a finanszírozásban? Szerencsére ez sem probléma, hiszen kiváló hitel és lízing konstrukciókban is a segítségedre tudnak lenni.

Mire vársz még? Ez egy ellenállhatatlan ajánlat, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Ha biztonságos forrásból szeretnél import, használt traktort vásárolni és szeretnéd, ha ez a folyamat számodra a lehető legegyszerűbb lenne, csak a Krimzont keresd! Hidd el, itt nem fogsz csalódni!

www.krimzon.eu

Vissza