Neked is olyan segítségre lenne szükséged ingatlanod értékesítésében, mellyel együtt dolgozva lekerülnek az eladással járó terhek a válladról és valóban profi, szakértő segítséget kapsz?

Válaszd azt az ingatlanirodát, melyen még egy világjárvány sem tud kifogni!

 

Egyetlen olyan dolog van, ami a legnagyobb viharban is a felszínen tart egy vállalkozást és ez nem más, mint a profizmus. Legyen bármilyen nagy is a baj, a legjobb mindig túl fogja élni, hiszen nincsen nála jobb alternatíva. Ha minden stimmel és nincsenek nehezítő tényezők, nem bonyolult egy feladatot megoldani, de ott ismerszik meg az igazi nagyság, ahol az út nem csupán jó szándékkal, de sok nehezítő tényezővel egyszerre van kikövezve. Mindenki nyomon követhette, hogy a vírushelyzet kialakulásával az ingatlanipar nagy nehézségekkel találta szemben magát. A kijárási korlátozás idejére szinte teljesen meg is álltak az értékesítések, hiszen sem ügyet intézni, sem ingatlant nézni/mutatni nem lehetett, így pedig a folyamatot véghez vinni igencsak nehézkes lett volna.

Azok az ingatlanirodák, melyek nem minőségi, hanem mennyiségi ingatlanértékesítést folytatnak, elég erősen meg is szenvedték ezt az időszakot, de nem így volt ez a Homexpress-nél, mert itt a csapat – mint ahogyan az most éles helyzetben ki is derült – a legdrasztikusabb helyzetben is megállja a helyét. Aktív és profi hozzáállásuk párját ritkítja a Budapesti ingatlanirodák között, módszereik hatékonyan működnek ilyen messzemenően szélsőséges körülmények között is.

 

És hogy miben rejlik a titok?

Ez igazán egyszerű és mégis olyan ritka! Ha valaki igazán profi a szakmájában és emellett becsületes magatartással dolgozik, azt előbb utóbb a piac meghálálja. A Homexpress hírneve nem csak légből kapott pletykák halmaza, náluk az ingatlanértékesítés valóban az ügyfél számára a leggördülékenyebb és legproblémamentesebb módon történik.

Mi sem bizonyítja jobban ezeket az állításokat, mint hogy annak ellenére, hogy egy közepes méretű ingatlanközvetítő hálózatról van szó, mégsem viselte meg a céget a vírus okozta válság, továbbra is régi fényében tündököl.

Neked is olyan segítségre lenne szükséged ingatlanod értékesítésében, mellyel együtt dolgozva lekerülnek az eladással járó terhek a válladról és valóban profi, szakértő segítséget kapsz? Unod már a tucat ügynököket, akik ugyan azt mondják el, de te valami sokkal különlegesebbre és őszintébbre vágysz?

Ha igazak rád a fenti állítások, ne késlekedj, neked a Homexpress-nél a helyed. Azok, akik már őket választották, egytől egyig pozitív érzésekkel gondolnak vissza a közös munkára.

Legyen szó kisebb lakásról, nagyobb házról vagy ipari ingatlanról, a Homexpress csapata biztosan gyorsan és zökkenőmentesen adja majd el ingatlanodat. A befektetett munka pedig tökéletesen arányos lesz az eladásért kapott jutalékokkal.

Készen állsz rá, hogy egy szempillantás alatt megszabadítsanak eladni kívánt ingatlanodtól? Akkor ne késlekedj, keresd fel a Homexpress-t még ma, és tapasztald meg, milyen érzés, mikor valóban egy profi csapat értékesíti tovább eladni kívánt ingatlanodat!