A magyar ingatlanpiac felvásárló ereje túlságosan szűk ahhoz, hogy eltartson annyi ingatlanost, mint amennyi élni akar belőle, ez már világosan látszik

Ingatlanosként úgy érzed megrekedtél?

Nem találod a kiutat? Dolgozzunk össze!

Akkor olvasd el ezt a cikket!

 

Minden pályán eljön egyszer az a pont, amikor válaszút elé érkezünk: megelégszünk azzal, ami van, vagy nyitottak leszünk valami új iránt, ami nagy változásokat hozhat. Az ingatlanpiacot sok csapás érte az utóbbi időszakban, a pandemia időszaka nem, hogy nem kedvezett az eladásoknak, de szinte el is lehetetlenítette azokat, azok az ingatlanos szakemberek, akik még meg tudtak maradni, ki vannak hát éhezve valamiféle megoldásra, ami újra lendületbe hozza őket, és meghozza a mostanában sokszor elmaradt szakmai sikereket.

De milyen megoldás lehet, amire egy szakember eddig nem gondolt?

Hiszen, ismeri a piacot kívülről, belülről, neki már nehéz újat mutatni. Hacsak, nem egy új piacra invitáljuk meg, és mi most pontosan ezt fogjuk tenni. A magyar ingatlanpiac felvásárló ereje túlságosan szűk ahhoz, hogy eltartson annyi ingatlanost, mint amennyi élni akar belőle, ez már világosan látszik. Azok viszont, akik nyitottak arra, hogy megbízzanak minket ingatlanok értékesítésében, elképesztő sikereket élhetnek meg a jövőben, ha most jól figyelnek, és élnek a lehetőséggel.

Azt sem kell kitalálni, hogy melyik piacon érdemes megpróbálni érvényesülni és hogyan, hiszen kész, kipróbáltan működő megoldást kínálunk számukra. Szeretném bemutatni a Homexpress ingatlanközvetítő hálózatot. Sok éves tapasztalattal rendelkező csapatunk készséggel áll a magyar ingatlanközvetítők és ingatlanjukat értékesíteni szándékozók szolgálatára, komplex megoldásokat ajánlunk a leghatékonyabb közös munka érdekében.

Hogy hogyan kell ezt pontosan elképzelni?

Ingatlan hirdetéseket készítünk, és kiajánljuk őket azokban a releváns, befektetői csoportokban, ahol tudjuk, hogy a befektetők ingatlanokat keresnek. Segítünk felvenni a kapcsolatot, támogatást nyújtunk a tárgyalásban a kommunikációban és a szerződés megkötésében is egyaránt.

Lehetőség van nálunk profi ingatlanfotózásra vagy videózásra.

Ez egy olyan ajánlat, amit mindenképpen meg kell fontolni, és olyan lehetőségekhez juttathatja az ingatlanos szakma egyes szereplőit, amikről mások még álmodni sem mernek.

Készen állsz, hogy megtudd, hogyan válhatsz átlagos ingatlanügynökből a szakma elismert, keresett alakjává? Felkészültél a mindent elsöprő sikerességre? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és engedd, hogy bevezessünk egy közös együttműködés ötletünkbe!

További információért: www.homexpress.hu