Tudtad például, hogy Budapesten 2020-ra már 700 e Ft fölött volt átlagosan az ingatlanok négyzetméter ára? Számold csak ki, hogy ezzel az átlaggal a te ingatlanod mennyit ér?

Tudtad, hogy Budapesten akár 700 000 Ft-nál is többe kerül egy négyzetméter?

 

Az ingatlanpiac folyamatosan mozgásban van, hiszen szinte minden hatással van rá. Hat rá az időjárás, hiszen az év különböző szakaszaiban különböző mennyiségű ingatlan kel el. Hat rá a politika, a világgazdaság, és mint legutóbb megtapasztaltuk, még egy járvány is. Jó és rossz időszakok hullámoznak, így van, hogy könnyű egy ingatlantól megszabadulni, és van hogy nehéz, de egy állandó: a legjobb feltételeket minden helyzetben csak segítséggel kaphatod meg!

Legyen ugyan is akár milyen kedvező a helyzet, spekulánsok mindig vannak, akik ki akarják használni a gyakori információhiányt, vagy éppen manipulációval próbálják elérni a nekik kedvező feltételeket. A rosszabb helyzetekben még ennél is jobban el kellhet a segítség, mert ilyenkor sokszor előfordul, hogy akár évekig sem tudják eladni a tulajdonosok az ingatlanokat.

Tudtad például, hogy Budapesten 2020-ra már 700 e Ft fölött volt átlagosan az ingatlanok négyzetméter ára?

Számold csak ki, hogy ezzel az átlaggal a te ingatlanod mennyit ér? Persze, rengeteg más, befolyásoló tényező van ezen kívül, ami az árat meghatározza, de már ebből is láthatod, hogy el kell már az árképzéshez is a profi segítség!

Mert a közhiedelemmel ellentétben egy ingatlanos óriási segítség minden helyzetben. Mivel tapasztalt és naprakész tudása van a piacról, pontosan tudja, milyen áron és feltételekkel lehet egy háztól vagy lakástól a leggyorsabban és mégis a legjobb feltételekkel megszabadulni. A jó ingatlanos nem szépít, elmondja neked az igazat, valós tényekkel és indokokkal támasztja alá álláspontját és az eredmény mindig igazolja módszerei létjogosultságát.

De hol találni manapság ilyen szakembert?

Az ingatlanpiac váratlanul nagy fellendülése magával hozta, hogy minden bokorból kinőtt egy új ingatlanos, és ezt a piacot a jelenlegi helyzet nem tudja fenntartani, így megkezdődött a természetes szelektálódás. Csak az igazán nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek maradnak fenn, és bennük nagyon is érdemes megbízni.

Fontos szempont továbbá, hogy míg az igazán nagy ingatlanközvetítő hálózatoknál sokszor személytelen, tömegértékesítés folyik, addig egy kisebb cég fel tudja még ajánlani a személyesség varázsát. Itt jó barátként viszonyulnak minden ügyfélhez, az eladásokat szívügyükként tudják kezelni egytől egyig, ami magával hozza, hogy nem maradhat el a mindenki számára kedvező siker!

A fent említett okokból kifolyólag, na meg tapasztalatból is mondhatom, hogy a legjobb választás budapesti ingatlan értékesítésére a Homexpress ingatlanközvetítő hálózat! Az eddigi ügyfeleik elmondása alapján csupa motivált, jó kedélyű, hozzáértő fiatalból áll a csapat, munkájuk lendületessége szívet melengető, és ennél már csak kedvességük és közvetlenségük vesz le jobban a lábunkról.

De ami igazán meggyőző, az a rengeteg eredmény, amit eddigi munkájuk során elértek, és a hozzáállás, ami a sikereket garantálja. A szó, ami a leginkább jellemzi őket az emberség, és emellett a profizmus, ami minden iparágban, de főleg itt verhetetlen kombináció. Senki sem gondolná, milyen egyszerű és nagyszerű lehet egy ingatlanértékesítési tranzakció, ha a feladatok a megfelelő emberek kezében vannak és hatékonyan vannak elvégezve.

Ugye, Te is kedvet kaptál, hogy megismerd a Homexpress nagyszerű munkáját? Ha Most akarsz eladni ingatlant, vagy éppen vásárolnál, esetleg bérbe adnál vagy kivennél, náluk biztosan nincsen jobb választás!

Ne higgy nekem, higgy saját magadnak! Keresd fel bármelyik irodájukat még Ma!