Fantasztikus technikai megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a törölközők anyaga anélkül szívjon be rendkívüli mennyiségű vizet, hogy elnehezülne. Gallery A

 

„Hogy az ágyad egy hosszú nap után a világ legjobb helye lehessen”

 

Az, hogy alvás közben milyen nagy szerepe van komfortérzetünknek, nem is mindenki számára egyértelmű

Anyag használatukban is rendkívül különlegesek ezek az ágyneműk

Sokszor csak akkor jövünk rá, milyen fontos ez, mikor a sok rossz és silány minőségű ágyneműben töltött éjszaka után, egyszer kipróbálunk egy valóban jót!

De mi számít jónak? Összességében mik azok a tulajdonságok, amik egy ágyneműt luxustermékké kovácsolnak? És hol keressünk ilyen termékeket?

Laurece Ruett, az Yves Delorme tervezési vezetője szerint, az ágyneműnek tulajdonképpen lelke is van, és annak milyenségét a tervezés és a kivitelezés határozza meg. Ennél a márkánál minden motívum egyedi, kézzel rajzolt tervek alapján születik.

Óriási hangsúlyt fektetnek a szabásra és a varrásra is, egyszerre több ember dolgozik a terveken, hogy az ágynemű valóban az igazi luxus és kényelem érzését biztosítsa használójának.

Nem csak vizualitásukban, de anyaghasználatukban is rendkívül különlegesek ezek az ágyneműk, olyan jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, melyeket a piaci szereplők többsége még beszerezni sem tudna, nem, hogy feldolgozni.

A mintázatok pedig már-már költői magasságokat döntögetnek, a természet ihlette lágyság, de egyben bujaság roppant harmóniája köszön vissza minden egyes négyzetcentiméteren.

Az ágyneműk különlegessége, hogy minden egyes évszaknak megfelelően kidolgozott kollekciókkal rendelkezik, így tökéletes alvási élményhez juttatja használóját. Nem csak a huzatok, de maguk a takarók, a párnák is az adott időjárás sajátosságaihoz mérten vannak kidolgozva, ennek köszönhetően kompromisszumok nélkül élvezhetjük testünkön a csodás ágynemű lágy érintését minden körülmények között.

Laurece Ruett szerint nem csak ágynemű, de törölköző kínálatuk is igencsak figyelemreméltó a Yves Delorme-nál. Olyan fantasztikus technikai megoldásokkal dolgoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a törölközők anyaga anélkül szívjon be rendkívüli mennyiségű vizet, hogy elnehezülne.

Az anyag bolyhos szerkezete teszi mind ezt lehetővé, ami egy egyedülálló újítás, és magával hozta, hogy a 70-es évek óta a legnagyobb márkák is, mint Dior, Pierre Cardin, Givenchy, Lanvin, Cacharel, Calvin Klein vagy Ralph Lauren az Yves Delorme-mal együttműködve dolgozzon ki törölköző kollekciókat.

Eme nagyszabású újítások és kreatív látásmód következménye képen, a márka lassan az egész világot meghódította, és 2018 óta több, mint 45 országban, 450-nél is több helyen képviselteti magát és ezt követően is folyamatosan terjed.

És igen, mint jól sejthető, már Magyarországon is elérhető ez a remek márka, egy csodálatos kiállítóteremmel egybekötött mintaboltban.

Egy kifejezetten patinás helyen, a Parlament közelében található meg a Ralph Lauren és Yves Delorme kiállítóterem és mintabolt, ahol ezeket a csodálatos termékeket megtekinthetjük, kiválasztott darabjait pedig meg is vásárolhatjuk eme két nagyszerű márkának.

Ha igazi nagyságra, kortalan stílusra és eleganciára, egy elképzelhetetlenül otthonos stílusra, és minden képzeletet felülmúlóan kényelmes és pihentető alvásra vágyunk, nincs megfelelőbb hely, ahol ehhez mindent beszerezhetnénk.

Látogass el mihamarabb az 5. kerület, Falk Miksa utca 5 szám alatt található üzletbe, és győződj meg a valódi minőségről te magad!

Rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatod meg a luxus ágyneműk netovábbjának számító Yves Delorme márka és a Ralph Lauren Home lakberendezési márka legkiválóbb darabjait! Ne mulassz el egy ilyen lehetőséget, mert máshol ezeket a termékeket Magyarországon nem találod meg!