Otthon vannak az agrár területén, tudják, mi a jó minőség és rendkívül kedvező áron biztosítják termékeiket. Tevékenységüket az abszolút profizmus és precizitás jellemzi, a piaci szférában a cég abszolút jó híre terjeng.

Káposztatermesztés 1×1. Honnan, hogyan és miért?

 

Magyarországon manapság már sajnos a káposztatermelésnek nincsen különösebben nagy kultusza, maximum csak helyi szinten (például Vecsésen), pedig korábban ez nem volt így. Az éghajlat és föld is abszolút mértékben alkalmas arra, hogy jó minőségű káposztákat neveljünk benne, és annak értékesítése, majd fogyasztása is igencsak gördülékeny, hiszen a gasztronómiai kultúránk szerves része a káposzta.

Főleg a téli hónapokban, de a nyári ünnepeken, esküvőkön is jellemző étel a székely-, vagy töltött káposzta, de savanyúságként is gyakran fogyasztjuk, hiszen ez a zöldség nagyon egészséges. A Káposzta magas C-vitamin tartalma messze földön híres, de számos más vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, amik pozitívan befolyásolják állapotunkat, közérzetünket és hosszú távon segítik egészségünket.

Hogyan vágjunk hát bele a káposzta termelésbe, ha kedvet kaptunk hozzá?

Nem is olyan bonyolult a folyamat, mint elsőre tűnik, ha jól ismerjük a megfelelő lépéseket! Először is jó minőségű káposzta palántákat kell beszerezni, biztos forrásból. Pláne, ha kereskedelmi mennyiségben termesztjük a káposztát, életbevágó a palánták minősége. Friss hír, hogy a nagy múltú Krimzon Kft palántakereskedéssel is bővítette szolgáltatását, így érdemes náluk érdeklődni ez ügyben.

A Krimzon Kft a 90-es években kezdett el zöldség és gyümölcs nagy tételű importjával foglalkozni, majd később tevékenységüket mezőgazdasági gépek forgalmazásával is bővítették. Otthon vannak az agrár területén, tudják, mi a jó minőség és rendkívül kedvező áron biztosítják termékeiket. Tevékenységüket az abszolút profizmus és precizitás jellemzi, a piaci szférában a cég abszolút jó híre terjeng. Érdemes hát náluk elindulni a beszerzéssel, hiszen ennél biztosabb forrásból ma káposzta palántákhoz jutni nem igen lehet.

Miután sikerült beszerezni az első osztályú minőségű palántákat, a vetést követően történik az előnevelés, majd a szálas palántákat a szántóföldre ültetik a gazdák. A termőföldet a vetés előtt érdemes fertőtleníteni, hiszen a kórokozók és baktériumok tönkre is tehetik az egész termésünket.

A káposzta feldolgozása során történik például a savanyítás is, aminél fontos szempont a fejek nagysága, ehhez jól jöhet egy jól funkcionáló szortírozó gép, de még ennél is fontosabb a fejek minősége, mely adott, a termelés módjának következménye. A jó minőségű palánták beszerzése ezen a ponton visszaüthet, és sok bosszúságtól megkímélhet minket.

A boltok polcaira, a piacok árusaihoz csak a legkiválóbb minőségű termék kerülhet, így aki a kezdetektől igényesen állt a termesztéshez, nagy piaci szegmenst uralhat, míg aki nem fókuszált kellő képen a minőségre, akár egy teljes szezon munkájának eredményét is kidobhatja a kukába.

Tartozz hát te is az igényes gazdák közé és vásárolj minőségi, első osztályú káposzta palántákat. A lengyel Krason cég kiváló Káposzta és Zeller palántái már a magyar gazdák számára is elérhetőek a Krimzon Kft Kínálatában, de ne ragadjunk le csupán egy-két zöldség féléknél, hiszen a kínálat óriási!

Aki dolgozott már a Krimzon-nal tudhatja, hogy minőségben nem ismernek tréfát! Aki pedig még nem ismeri a céget, de mégis biztonságban akarja érezni magát, nem is választhatna mást, mint azt, aki több évtizedes múlttal és már rettentő sok elégedett ügyféllel is büszkélkedhet.

Keresd a Krimzon Kft-t deszki telephelyén, weboldalán (www.krimzon.eu), vagy az ott található elérhetőségek bármelyikén. Ügyfél szolgálatuk készséggel áll bármely termékükkel kapcsolatos kérdés esetén az érdeklődők rendelkezésére!