Egyszer az Öregembert felkereste a Nap, a Fagy és a Szél. Megkérdezték tőle, hogy, ha egyiküket kellene választania, melyikük lenne az. Az Öreg tisztelettel meghajolt előttük, majd így válaszolt…

Szóló szőlő, mosolygó gazda, csengő kassza

A Krimzon Kft. pénzt, időt takarít meg a gazdáknak

A modern gazdálkodó meséje

 

Egyszer az Öregembert felkereste a Nap, a Fagy és a Szél. Megkérdezték tőle, hogy, ha egyiküket kellene választania, melyikük lenne az. Az Öreg tisztelettel meghajolt előttük, majd így válaszolt: „A szelet választom.” Erre a nap mérgesen azt felelte. „Úgy! Akkor nyáron elviselhetetlen forróságot küldök rád!” Mire az Öreg azt felelte: „Csak a szél fújjon.” Aztán a Fagy szólt bosszúsan. „Én pedig sosem látott fagyot küldök rád télen!” Mire az Öreg: „Csak a szél ne fújjon.”

Az Öreg bölcsen választott. A való életben persze az időjárási elemek nem jönnek el hozzánk egymással vetélkedve. De a bölcs gazda tudja, hogy nem is lehet befolyással az időjárásra. Amire viszont ráhatása van, azok a saját eszközei, amivel a földjén dolgozik, vagy amivel a terményt feldolgozza.

És, hogy a gépek beszerzésével kihez is fordulhat?… A Krimzon Kft tökéletes választás a számára.

A földektől a smoothie-ig

Manapság népszerű lett az egészséges életmód, akár saját elhatározásból, akár csak divatból törekszünk rá. Egyik fontos alapja a sok rost és vitamin fogyasztása, amelyek legjobb, természetes forrásai a zöldségek és a gyümölcsök. Manapság ehetjük vagy akár ihatjuk is azokat gyümölcslevek, zöldségturmixok, vagy a mostanában felkapott smoothie-k formájában. De vajon honnan kerülnek elénk ezek az élelmiszerek? …és a boltba, piacra, nagykereskedőkhöz honnan?

A nagykereskedők nagykereskedője: a Krimzon Kft.

A Krimzon Kft. 1995 óta dinamikusan fejlődő cég, mely zöldség- és gyümölcs-nagykereskedelemmel kezdte meg tevékenységét. Több évtizedes tapasztalattal és kiterjedt kapcsolati hálójával ma is piacvezető a nemzetközi zöldség- és gyümölcs-kereskedelemben. Szinte bármilyen zöldség vagy gyümölcs beszerzésére, importálására képesek, többféle minőségben is, igény szerint.

2013-ban a kereskedelmi palettájukra felkerültek a mezőgazdasági és ipari feldolgozó gépek is, olyan márkák forgalmazója lett, mint például a JOHN DEERE, CASE, CLAAS AXION, JCB vagy a lengyel  MICHALAK, KRUKOWIAK, WEREMCZUK, SFAMASZ márkák, melyek magas minőségű, gyors és problémamentes munkát eredményeznek, ezáltal is emelve a felhasználók késztermékének minőségét.

Hogyan is sikerült piacvezetővé válniuk?

Mi sem vall erről jobban egy cég esetében, mint a vezető hozzáállása. Piacvezető pozíciójuk nem csak technikai és tudásbeli felkészültségükben rejlik, hanem emberi hozzáállásukban is. „A hosszútávú sikerességhez nem elég egy jó ötlet, ahhoz stratégia kell és kitartás a megvalósításban.” – nyilatkozta Potempski Jacek, a Krimzon Kft. ügyvezető-tulajdonosa „Egy cég sikere mindig az ott dolgozó emberekben van. Ha megvan a szakértelem, a kitörő lelkesedés, a szorgalom és a megfelelő hozzáállás, a siker szinte garantált. Csak ki kell tartani, míg a csapat beér a célba.”

Többet géppel, mint erővel

A nagy felvásárlói igény mellett egyre több termékkel kell szolgálniuk a gazdálkodóknak, egyre rövidebb idő alatt, hiszen mindenhol nagy a verseny. Ahhoz, hogy lépést tudj tartani a vetélytársaiddal, nem árt, ha megfelelő gépekkel rendelkezel, hogy a mezőgazdasági folyamatokat, vagy a termények ipari méretű feldolgozását könnyen és gyorsan végrehajthasd. Legyen szó például automata szortírozó, mosó-, polírozó-, csomagoló-gépekről, ehhez a Krimzon Kft. hatalmas segítséget tud nyújtani neked. Különféle ipari feldolgozó gépsorait beüzemeli nálad, kezdve a célodnak legoptimálisabban megfelelő gépek összeállításával. Így egy kész, működő rendszert kapsz a pénzedért, amit gond és bosszúság nélkül használatba vehetsz.

Mosolygó gazda

Traktorra van szükséged, de nincs pénzed rá? A Krimzon Kft. erre is kínál baráti megoldást. Egyrészt termékei között használt traktorok is megtalálhatók, amelyek megvásárlása alapvetően milliós megtakarítást eredményez a kasszában. Hogy használt, ne rémítsen el, ugyanis a cég minden egyes járművet alaposan átvizsgál, mielőtt maga is tovább kínálná megvételre. Így csakis jó állapotú traktor kerülhet hozzád.

Ha mindez még nem győzött meg, garanciális szervizt biztosít minden gépére, sőt, még garancián túl is ellátja a szervizelést, így később sem maradsz pácban, ha valami javítanivaló akad a traktorodon; van hova fordulnod.

Mennél is fizetni, de úgy érzed, anyagi helyzeted nem megfelelő egy ilyen beruházásra?

Erre is van megoldás! A Krimzon Kft. hitel- és lízingmegoldásokat is kínál, vagy akár pályázati pénzek megszerzésében is segít. A papírmunkát teljességgel ők végzik, neked csak át kell venned a gépet, amit még ki is szállítanak neked.

Summa summarum – Mit is kínál a Krimzon Kft?

K – kötelezettség-vállalás

A Krimzon Kft. által fogalmazott termékek magas minőségűek, csakis olyat forgalmaznak, amit maguk is szívesen (fel)használnának. A használt gépeket teljeskörű vizsgálat után veszik fel kínálatukba.

R – respekció

A Krimzon Kft. ügyfélközpontú gondolkodásával tiszteleg a tőlük vásárlóknak, ezzel kiérdemelve, hogy magát a céget is tisztelet övezze hozzáállásukért és profizmusukért.

I – innováció

Egy cég életében fontos a megújulás, a fejlődés. A Krimzon Kft. 2013-ban hatalmas lépést tett azáltal, hogy a zöldség- és gyümölcs-nagykereskedelem mellett belevágott a mezőgazdasági és ipari feldolgozó gépek forgalmazásába is.

M – minőség

A Krimzon Kft. mind a zöldség-, gyümölcskínálatukban, mind az általuk forgalmazott gépek márkáiban minőségi kínálattal rendelkezik.

Z – zavartalan ügyintézés

A Krimzon Kft. lehetőséget kínál a gazdáknak gépparkjuk legmegfelelőbb finanszírozására, hitel- és lízingkonstrukciókkal, vagy pályázati pénzek elérésével. Minden papírmunkát elvégeznek, így a gazda dolga, hogy használatba vegye új gépét.

O – olcsó

A Krimzon Kft. a piac legjobb ár/érték arányú nagykereskedője.

N – Nyugodt használat

Használt gépek vásárlásakor is nyugodt lehet a gazda, mert a Krimzon Kft. garanciális szervizelést biztosít a gépeire, sőt, szervizszolgáltatása garancián túl is igénybe vehető.

Krimzon Kft. elérhetősége

A Krimzon Kft. telephelye Deszken található, de termékei között weboldalukon is válogathatunk. Szívesen várják az érdeklődőket személyesen, vagy a honlapjukon (www.krimzon.eu)  megtalálható telefonos vagy e-mailes elérhetőségeiken.