Lényegében azzal az elképzeléssel, hogy az alvás javítja a szépséget, és a fürdőszobai rutin remélhetőleg tovább javítja az alvás jó hatásait – Gallery A

 

Yves Delorme

A hálószoba és a fürdőszoba otthona szent része

A hálószoba és a fürdőszoba otthona szent része. Órákat tölt itt, pihen és alszik, ezért is nagyon fontos a minőség, továbbá a luxus. Lényegében azzal az elképzeléssel, hogy az alvás javítja a szépséget, és a fürdőszobai rutin remélhetőleg tovább javítja az alvás jó hatásait – nem kellene-e a legszebbnek lennie azoknak a tárgyaknak, amelyek önt veszik körül ezekben a terekben?

Az Yves Delorme, az 1845-ben alapított ikonikus francia textil gyártó az egyetlen márkanév, amelyet figyelembe kell venni, amikor ágyakat és fürdőszobáit a piacon található leglenyűgözőbb, legkiválóbb és legfinomabb ágyneműkkel szeretné felszerelni.

Az ágynemű kiválasztása hihetetlenül személyes folyamat. A helyes szálszám, stílus, formatervezés és szín kiválasztása szó szerint megváltoztathatja a hálószoba és a fürdőszoba – és ennélfogva önmaga – érzékelési módját.

Ezeknek a helységeknek ki kell emelkedniük, hogy megfeleljenek otthonának két legfontosabb helység elvárásainak. A minőség és a kivitelezés mélyen gyökerező története miatt az Yves Delorme tudja, hogyan lehetne életre hozni ezt a két helységet. 1845 óta a Fremaux család az ágynemű és textilgyártók gyökeret vertek a finom szövetkészítés folyamatának piacán.

Amikor a tehetséges tervezővel, Yves Delorme-nál az 1980-as években összefogtak és megvásárolták a céget, a márka megállíthatatlan erővé vált az otthoni luxus dekorációjában.

Beszélgettünk a Budapest Falk Miksa utca 5 szám alatt található Gallery-A üzlet tulajdonosával, az Yves Delorme, Ralph Lauren Home, forgalmazójával, miért is olyan különleges az Yves Delorme márka.

Magyar Rikkancs: Kik vásárolják az Yves Delorme termékeket? Ki értékeli a márka mögött álló alapos és gondos kivitelezést?

Gallery-A: Az Yves Delorme vevője egy modern nő vagy férfi, aki odafigyel otthonára és befektet a tervezésbe, megjelenésébe.

Mind az amerikai, mind az európai ügyfelek meglehetősen kifinomultak, de az amerikai ügyfél valószínűleg klasszikusabb, és inkább időtlen mintáinkat részesíti előnyben, míg az európai ügyfelek inkább érdeklődnek a szezonális divatvonalak iránt.

Természetesen mindkettő nagy figyelmet szentel a szövetek minőségének és a tapintásnak.

Magyar Rikkancs: Mi különbözteti meg az Yves Delorme-t a luxus ágynemű és fürdőszoba piacon?

Gallery-A: Egy szóval jellemezném: sokféleség. Az Yves Delorme márkanév a világ legszélesebb körű háztartási fehérnemű-gyűjteményét tartalmazza, és továbbra is minőségi anyagot és profi technikákat ad hozzá gyűjteményének gazdagításához: pamut, ágynemű, selyem, jacquard, nyomatok, színezékek és hímzések végtelen darabokat hoznak létre, hogy kiegészítsék az otthont.

Termékeink között megtalálhatóak a fürdőszobához köpenyek, hálószobához ágytakarók, paplanok, és dekoratív párnák.

Ha azt szeretné, hogy egy szépen „öltözött” ágy illeszkedjen stílusosan otthonában, akkor megtalálja a Yves Delorme-ban a Falk Miksa 5 szám alatt. Van azonban egy termék, amely abszolút meghatározza Yves Delorme-t: ez pedig nem más, mint a virágmintás ágyneműk.

Ez a márka DNS-e. Virágmintáink akár 16 színben is bemutathatók, ami rendkívül ritka. A legtöbb márka 6 és 12 között nyomtat. És a formatervezés pontossága hihetetlen élénk megjelenést kölcsönöz.

 

Magyar Rikkancs: Hogyan fejlődött a márka eredete a modern időkben?

Gallery-A: Ugyanaz a család vezette a társaságot a kezdetektől, amely szilárd, előretekintő jövőképet biztosított. Az az energia és szellem továbbra is inspirálja a mai vezetőket. 2016 májusában az Yves Delorme elkezdett couture kollekciót kínálni kiválasztott ügyfelek számára Párizsban, New Yorkban, Moszkvában és Londonban.

Az összes Yves Delorme alkotás kifinomult és luxus; de néhány ügyfél személyre szabottabb megközelítést keresett, és válaszul új kollekció jött létre.

Az emberek most már selyem pamut ágyneműt kérhetnek, nem pedig szatén pamutból, vagy ezüstszínű hímzés helyett aranyszínűt.

Korábban hiányzott a haute couture szempont, amelyben az ügyfelek testre szabhatták döntéseiket, hogy pontosan azt a terméket kapják, amelyet szeretnének. Minden darab egyedi és méretre készült, kézzel varrott kivitelben érhető el.

Magyar Rikkancs: Hol látja a márkát a következő 25 évben?

Gallery-A: 25 év alatt látom, hogy a márka több szempontból is fenntartja örökségét és hagyományait: a gyönyörű ágyneműk időtlen kultúrája, a költészettel és az eleganciával az elmúlt évtizedekben kidolgozott stílusjelzés és a Fremaux ipari ereje -Delorme csoport, amely ezt a kultúrát fejleszti.

Magyar Rikkancs: Mi volt az egyik legnagyobb sikered?

Gallery-A: Büszke vagyok arra, hogy olyan márkával dolgozom, amelynek ilyen mély öröksége van, és amelyet világszerte nagyon szeretnek.

Szeretném megjegyezni, hogy az Yves Delorme termékekből nem tudunk széles kínálatot nyújtani, ezért minden esetben érdemes ellátogatni üzletünkbe, ahol személyesen is megtekintheti ezeket a csodás luxus termékeket.