Ralph Lauren Home Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme) 1055. Budapest, Falk Miksa u. 5.

 

A budapesti Ralph Lauren és Yves Delorme kiállító teremeben és mintaboltban a második elmélet érvényesül, de tökéletesen

 

Ralph Lauren, az amerikai álom elegáns kivitelben

Amerikában a Ralph Lauren márka pontosan a határtalan és végtelen stílus bástyája

Divat irányzatok jönnek-mennek, változnak az aktuálisan sikkesnek számító színek és formák, de egy valami örök, és az nem más, mint a stílus. Giorgio Armani örökül hagyta nekünk azt a filozófiát, miszerint a stílus az egyetlen olyan luxus, amit bárki megengedhet magának, ezért én tettem egy kísérletet és megpróbáltam magamévá tenni.

Na, nem a ruházati osztályokon jártam-keltem, bár milyen hihetetlen, de most erre nem volt indíttatásom, egy másik területen szerettem volna kipróbálni és felfedezni, honnan lehet az egyszerű embernek a kortalan stílusosságot magáévá tenni. Elkezdtem hát felkeresni a nagy lakberendezési márkák üzleteit, nézelődtem és elmélkedtem.

Mint mindenben, itt is vannak szélsőségek, silány darabok és túlzó sznob lehetőségek, meg van a középút, ami most az egyszer, ebben a témában nekem pont nem a megoldást jelenti, hanem az ellenséget.

Ugyan is a középszerűség pont az a dolog, ami nem lóg ki a sorból, tehát alkalmazkodik valamihez, így előbb-utóbb biztosan ki is megy majd a divatból. Mivel a magyar piacon első nekifutásra nem találtam meg, amit kerestem, ezért az interneten keresztül kutakodtam tovább.

Rászántam egy fél estét, és egyszer csak előttem volt a válasz az összes kérdésemre.

Amerikában a Ralph Lauren márka pontosan a határtalan és végtelen stílus bástyája, mindenki ezt választja, aki ízlését hasonló értékeknek rendeli alá. Ruházati boltjai régóta elérhetőek Magyarországon is, de az már kevéssé köztudott, hogy a Ralph Lauren divatház széles választékkal rendelkező lakberendezési osztállyal is rendelkezik.

Gondolnád, hogy a mai napra van még egy ennél is jobb hírem?

Már nem kell az interneten, vakon megrendelnünk a márka kollekcióinak csodás darabjait, és Bécsig sem kell elutaznunk, hogy megtekinthessük őket. A következő információt találtam ugyan is egy hasznos weboldalon:

Ralph Lauren Home Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme) 1055. Budapest, Falk Miksa u. 5. Telefonszám: + 36 (1) 9515468 Facebook: www.facebook.com/galleryahungary

Én nem is késlekedtem, másnap el is látogattam a fent említett címre, mert több okból is felkeltette a kíváncsiságomat.

Először is saját szememmel akartam látni a csodás lakberendezési összeállításokat, másodszor pedig az Yves Delorme márkát még nem ismertem, de miután utánanéztem, és megtudtam, hogy a francia cég az egyik legjobb minőségű luxus textíliák gyártója, és olyan technikai újításokkal dolgoznak, amik szinte utánozhatatlanok, még inkább izgatott és kíváncsi lettem erre a helyre.

Azt kell mondanom, hogy vannak olyan váratlan kombinációk, mint a fagyi és a sült krumpli, amik ki tudja miért, de működnek, meg vannak azok a dolgok, amik egyszerűen csak úgy vannak ahogy, mert kapásból tökéletesen teremtették őket.

A budapesti Ralph Lauren és Yves Delorme kiállító teremeben és mintaboltban a második elmélet érvényesül, de tökéletesen.

Ennek a két márkának a harmóniája valami emberfeletti energiával hat az emberre és olyan érzéseket hoz belőlünk elő, amiknek létezéséről eddig fogalmunk sem volt. Tapasztalataimat reggelig tudnám sorolni, de ez tipikusan az az élmény, amit az embernek magának kell átélnie, ezért csak annyit mondok: látogass el mihamarabb a Falk Miksa 5-be!

Itt mindent megértesz majd, és rájössz, miért illetik a márkát a kortalan stílus jelzőjével.

 

Budapesten is elérhető az igazi luxus!
Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme)
1055. Budapest, Falk Miksa u. 5
+ 36 (1) 9515468
Facebook: https://www.facebook.com/ralphlaurenhomebudapest/