Most személyesen is beszerezhetsz mindent a Ralph Lauren-nél is!

 

Még nem eldöntött, hogy idén ősszel számítanunk kell-e hasonló otthonmaradási javaslatokra vagy felszólításokra, mint ahogyan a tavasszal, de az biztos, hogy az év ezen időszakában mindenképpen többet tartózkodunk otthon, mint egyébként

 

Ha más nem is, de az esős és borús idő már most sok szabadtéri program lehetőséget meghiúsít, gyakrabban döntünk inkább az otthoni bekuckózás mellett

Készülj fel rá időben, ha újra be kell zárkóznod!

Emiatt fel értékelődik az otthon kényelmének szerepe is, amiért nem tehet más, csak mi magunk. De honnan tudhatjuk, milyen lehetőségeink vannak arra, hogy már-már könnyedén felfrissítsük otthonunk berendezését akár luxus kategóriájú termékekkel?

Az internet korában csak úgy ömlik ránk az információ, így nem is olyan bonyolult feladat némi információhoz jutni a lakberendezést illetően. De más kérdés a vizualitás és sokszor más kérdés a kényelem, pedig mind a két szempont elengedhetetlenül fontos, ha jól akarjuk érezni magunkat a négy fal között is. És akkor a minőség kérdését még nem is említettük.

A legszerencsésebb, ha úgy válogatjuk össze otthonunk berendezésének darabjait, hogy azok egységet alkotva, szemet gyönyörködtetően összhangban legyenek, de közben funkcióiban is kiszolgálják igényeinket. A csodás kinézet és a praktikum ugyan is nem zárják ki feltétlenül egymást, és erre a legjobb példát szolgáltatják a Ralph Lauren divatház Home részlegének őszi darabjai.

Már ránézésre is mámorító a sok finom, puha és kellemes szín, amit ez a kollekció magában hordoz. De ha tekintetbe vesszük az anyagválasztásokat is, egyöntetűen elmondható minden egyes darabról, hogy a kellemességet nem csupán kinézetben, de a használat során is biztosítják.

Lágy esések, finom élek és precíz formatervezés, mint mindig. A kortalan stílusosság bástyája a márka, nem csak az öltözködésben, de a lakberendezésben is. És bár sokan nem is gondolják, az igazi összhang a legapróbb részletekben rejlik, így érdemes odafigyelnünk a kiegészítők harmóniájára a nagyobb, hangsúlyosabb elemekkel és felületekkel.

Ha az igazi luxus szerelmese vagy, akkor el kell látogatnod a Falk Miksa utca 5 szám alatt található Ralph Lauren mintaboltba és galériába.

Itt beszerezhetsz mindent, amire csak otthonodban szükséged lehet, hiszen a Ralph Lauren-t az különbözteti meg a többi divatmárka lakberendezési kollekcióitól, hogy teljesen az alapoktól, a burkolatoktól kezdve a bútorokon át a lakástextilekig be tudunk itt szerezni.

És ha ez még mindig nem lenne elég, a csodálatos Yves Delorme ágyneműk és lakástextíliák széles választékát is megtekinthetjük és meg is vásárolhatjuk ebben az üzletben. Ez a francia ágynemű specialista márka már meghódított több kontinenst, itt volt az ideje, hogy kis hazánkban is elérhetővé váljanak szinte műalkotásnak is nevezhető termékei.

Keresd fel mihamarabb a Gallery A-t Budapest szívében, és töltődj fel a csodálatos impulzusokkal, amit ez a kiállítóterem adhat számodra. Inspirálódj, válogass, és vásárolj helyben, hiszen most már megteheted személyesen. A Ralph Lauren Home részlege sokáig nem volt elérhető hazánkban, ne hagyd hát ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

 

A Galéria elérhetőségei:

Ralph Lauren Home Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme)

Cím: 1055. Budapest, Falk Miksa u. 5

Telefonszám: + 36 (1) 9515468