Ha arról van szó, hogy hogyan és főként honnan rendezzük be otthonunkat, szinte számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre

 

Az itthon is elérhető lakberendezési áruházak sora már szinte követhetetlen, ahol mindent megkaphatunk, amire csak szükségünk lehet

 

De egyáltalán nem biztos, hogy erre vágyunk

 

Egy átlagosnak mondható színvonal, egyen bútorokkal és berendezésekkel nem feltétlenül elégíti ki mindenki igényeit.

Mi a teendő akkor, ha az ember valami különlegesre vágyik? Ha már nem elégít ki a középszerűség, hol találhatjuk meg a valódi luxust és eleganciát?

Stílusos lakberendezés minőségi részletekkel - Ralph Lauren Home-Gallery A

Mint ahogyan az átlagos berendezések elemeit is, úgy az átlag feletti tárgyak beszerzését is megtehetjük több fronton. Itt már sokkal inkább a specifikusság kerül előtérbe, az ízlésvilág és a stílus nagyon meghatározza, hova kell mennünk, ha egyedi darabokat keresünk.

Ezen a színvonalon már sokkal kevesebb az olyan hely, ahol mindent be tudnánk szerezni egy helyen így, ha eldöntöttük, mi a határozott elképzelésünk, célirányosan kell mennünk vásárolni.

Álltalában a minőségibb darabokat több különböző helyről kell össze vadászni, de azért, aki elég szemfüles, az rátalálhat olyan kincses tárakra, ahol a kezdetektől az utolsó simításokig beszerezheti, ami kell.

Az én stílusomhoz legközelebb a letisztult elegancia és kortalan stílus áll a leginkább, amihez a leghatékonyabb bevásárlást a Ralph Lauren Home osztályán tudom megtenni.

Azért szeretek ide járni, mert egészen az alapoktól fel tudom építeni a vízióimat, a kivitelezés minden faktorát kielégítő, sokrétű választékkal találkozhatunk ezen a helyen, miközben egységes stílusosság és letisztultság jellemez minden egyes darabot.

Míg nem volt elérhető Magyarországon a márka Home részlege, addig vagy Bécsben látogattam meg az üzletet, vagy pedig online rendeltem a szükséges darabokat, burkolatokat, bútorokat és kiegészítőket, de ma már sokkal könnyebb a dolgom.

Megnyílt ugyanis Budapest szívében a Ralph Lauren Home és Yves Delorme mintabolt és galéria, ahol saját szememmel is megtekinthetem a kínálatot, inspírálódhattok és vásárolhatok is egyben.

Nem csak azért ajánlom szívesen a galériát, mert számomra a Ralph Lauren a stílus magas iskoláját jelenti, és minden egyes elemet egy költészeti alkotásnak tartok, melyek egységben zseniális harmóniában működnek, hanem azért is, mert az itt tapasztalható kedves és segítőkész kiszolgálás mindig elragadtat.

Mint említettem, nem csak Ralph Lauren, de Yves Delorme termékeket is lehet vásárolni a Falk Miksa utca 5 szám alatti üzletben, ami nem más, mint az ágyneműgyártás valódi luxusa, így ezt is mindenképpen érdemes megtekintenie azoknak, akiket lázba hoz a prémium minőség.

A legjobb minőségű indiai pamutszálak felhasználásával készülő huzatok, ágytakarók és ágyneműk, és a magas minőségi színvonalat képviselő minták is maximálisan kielégítik a legmagasabb luxus igényeket is.

De nem csak fenséges ágyneműk, hanem csodás törölközők is kaphatóak az Yves Delorme kínálatában, így aki a lakástextíliák terén is az igényes választásra törekszik, erre a helyre mindenképpen nézzen be.

Így tehát, ha kifinomultságra és közben rendkívül magas minőségre vágyom a lakberendezés területén is, én csak a Ralph Lauren Home termékeit választom. Javaslom mindenkinek, aki hasonló értékekre vágyik, hogy látogasson el a csodálatos Gallery A-ba, és tekintse meg a zsenialitást visszatükröző széles kínálatot!

Budapesten is elérhető az igazi luxus!
Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme)
1055. Budapest, Falk Miksa u. 5
+ 36 (1) 9515468
Facebook: https://www.facebook.com/ralphlaurenhomebudapest/